Halaman

Thursday, September 29, 2011

Kolej Jati ..... Empire Shopping Gallery

Hari ni ada dua benda yang buat aku terkejut.

Lepas habis je kelas, terus balik bilik. Macam biasa, online la kerja nya bila dah duk kat bilik. (study malas, tp kalu bab online rajin plak,huh)

Tengah tengok2 facebook member, ternampak la satu video yang orang post dekat wall member. Pasal kebakaran dekat Kolej Jati UiTM Shah Alam. Kejadian tu berlaku semalam, pukul 2 pagi.

video

Nasib baik tak ada kemalangan jiwa. Cuma ada la beberapa orang pelajar yang cedera. Harap diorang cepat2 sembuh.

Lepas tu tengah baca komen2, terbaca pulak satu kes letupan di Subang Jaya. Berlaku jam 4 pagi di pusat beli belah Empire Shopping Gallery. Dahsyat jugak kesan daripada kejadian letupan tu. Nasib baik la kejadian tu berlaku awal pagi. So tak ramai la orang kat mall tu.

No comments: