Halaman

Sunday, August 7, 2011

Buffered Earnings

Syukur sangat-sangat. Betul la kata blogger kat luar sana, “walaupun follower sikit, tak semestinya tak dapat BE”. Gembira sangat bila bukak akaun nuffnang. Tak kisah la dapat sikit pun, janji ada la jugak. Rasa macam nak tau je sape yang klik iklan tu sebab nak ucap terima kasih =).


Sebenarnya saje tempek iklan nuffnang ni kat blog. Mula2 tak caya pun yang iklan ni boleh buat duit. Yelah, kan zaman sekarang macam2 penipuan pasal duit ni. Tapi bila dah tengok sendiri hasilnya, baru la caya.

Tak sangka jugak, blog yang tak seberapa ni pun ada yang sudi singgah dan follow. Sayang kat korang semua!!

Lepas ni kena belajar lagi dengan blogger2 lain macam mana nak jadi penulis yang bagus. Mana la tau kot2 daripada ada blog, boleh buat novel pulak ke, hehehe (angan2 yang terlalu tinggi)

Terima kasih nuffnang!!

Terima kasih follower!!

Terima kasih blogger!!

Terima kasih kepada yang sudi singgah!!

5 comments:

Gaara said...

Tahniah intan..:-)

eiela said...

tahniah..BE saya kejap je aritu

intan said...

Garaa: Baru dapat ckit,tp nk kecoh 1 dunia,hee..pdhl org len dpt lg byk n bkali2 ganda..

Eiela: Oh,yeke..sy pun xtau sgt pasal BE ni..hr tu terbaca blog org,tu yg pham ckit2..

penaberkala said...

tahniah dapat BE
sama la, dulu pun tak caya jugak
camne la dengan blog pun buleh dapat duit
tapi bila dah dapat, oh betul jugak
walaupun tak seberapa, tapi ok la
seposen dua pun, sape nk bagi kan

apepun, duit tu no 2
yg utama adalah kepuasan berblogging
keep blogging

intan said...

Penaberkala: yup..mana ada org nak bg free2 mcm tu je..mmg xfikir pun pasal duit..buat blog pn sbb nk isi masa lapang..